Industrialisert håndverksproduksjon av trebaserte bygningskropper

"MODIGE-ANSVARLIGE-SAMARBEIDENDE"

hero button

Velkommen til oss!

Landheim AS holder til i idylliske landområder på Østre Toten. Vi har siden 1992 produsert og levert takverk, og har med årene tilegnet oss bred kompetanse innenfor spikerplatebaserte takkonstruksjoner, og senere innenfor byggkomponenter og element.

Med vår moderne precut linje bestående av flere Hundegger sager kan vi skreddersy ordre etter kundens ønske. Byggkomponenter kan leveres i alt fra plukk av standard lengder, til meget kompliserte ordre med dragere/søyler, hulltaking for ventilasjon, uthakk for skjulte bæringer, tilpassede påforinger og beslag. Med fokus på leveringspresisjon og nøyaktighet sørger vi for at kunden har et godt utgangspunkt for montering av sitt prosjekt. 

Landheim AS skreddersyr også "ferdige elementer". Ferdighetsgrad bestemmes etter kundens ønske, og vi kan levere alt fra "kalde" enkle element, til komplett "ferdig" utvendig vegg med isolasjon, vindtetting, panel, plater etc. Leveransene i dag består av ytterveggselement, takelement, bjelkelagselement og innvendig bære/lettvegger. Vårt klare mål er at vi skal kunne produserer element av "alt" som kan tegnes og som er hensiktsnmessig å produsere i element. 

Landheim AS består i dag av ca 50 ansatte fordelt på administrasjon, prosjektledere og produksjonsarbeidere. Det er fokus på høy kompetanse, effektivitet og gjennomføringsevne hos oss, og vi har med våre produkter en meget god forutsetning for å være din komplette leverandør av trebaserte bygningskropper.  Landheim AS ønsker deg velkommen til å ta kontakt for en hyggelig prat rundt ditt prosjekt.

landheim logo Referanser

Landheim AS har mange gode samarbeidspartnere i Norge. Vi har siden 1992 levert et stort antall prosjekt bestående av enkle og kompliserte takkonstruksjoner, precut sett og elementprosjekt. Noen av disse vil bli belyst på våre referanseprosjekt så fort vi har oppdaterte og tilpassede bilder og tekster ifm. ny hjemmeside. I påvente av dette er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt for info rundt referanseprosjekt. 

landheim logo Om oss

Landheim AS besitter i dag en bred kompetanse innenfor prosjektering og produksjon av trebaserte bygningskropper.  Vi prosjekterer, produserer og leverer alt fra takverk, byggkomponenter og element, og fremstår derfor som en komplett leverandør til ditt prosjekt. Vi har flere effektive produskjsonslinjer med meget kompetent personell som sørger for at kunden får et optimalt produkt. Vi fokuserer på skreddersydd leveranse tilpasset kundens ønsker, noe som gir en forenklet byggeprosess. Med vårt fokus på rask respons, leveringsdyktighet, fleksibilitet samt konkurransedyktige betingelser, sikrer vi kunden et godt resultat.

landheim logoLes mer om oss